В тази секция ще намерите занимателни игри, които можете да играете сами или с приятели. В кратки ревюта са представени правилата. От менюто в лявата страна можете да изберете игра според интересите си. Пожелаваме Ви успех!
 
ПОМОГНИ НА ТОБИ
Тоби е малко бездомно кученце, което лети с балон, за да се спаси от лоши преследвачи. Като подухвате с ветрилото, трябва да направлявате полета на Тоби, за да достигне до финалната лента с надпис "GOAL!". Препядствията могат да спукат балона или да наранят Тоби. Играта се стартира от първия надпис и се играе само с мишката като се щрака върху левия бутон.
 
СНЕЖНИ ТОПКИ И ЛОСОВЕ
Да замерят лосовете през зимата със снежни топки е любимо занимание на палавите момчета, живеещи на север. Лосовете се крият зад украсените коледни елхи или бързо притичват пред погледа ни. Играта се стартира от бутона с надпис "SPIEL STARTEN" и се играе само с мишката като се щрака върху левия бутон. Времетраенето на една игра е 1 минута. Победител е събралият най-много точки играч.
 
ОЦВЕТИ МЕЧО ПУХ И ПРИЯТЕЛИ
Любимото ни мече Пух! Една прекрасна картинка, която може да се оцветява с четка и боички. Хайде да рисуваме! Управление: Използвай мишката, за да играеш тази игра. Като цъкаш върху цветовете от палитрата, ги избераш и след това отново щракващ върху избраното място на картината. Рисувай като истински художник!
 
БЪГС БЪНИ СЪБИРА МОРКОВИ
Зайчето Бъни е шофьор. Кара камион, натоварен с моркови. Натиска силно спирачката и, за негова изненада, всички моркови се разпиляват по земята. Помогни на Бъгс Бъни да събере всички моркови и да ги натовари отново в камиона. Управление: Използвай мишката, за да играеш тази игра. Като цъкаш с мишката, заекът скача.
 
ОБЛЕЧИ КУКЛАТА
Избери красива рокля или костюм за тази сладка кукла, заедно с подходящи аксесоари и прическа! Управление: Използвай мишката за да играеш тази игра.
 
САМУРАЙ ДЖАК
Описание: Избий лошите нинджи и минавай нивата във втората част от играта Самурай Джак. Инструкции: Движи се със стрелките - ляво/дясно, нагоре - за скок, надолу - прикляка. Атака - SPACE.
 
ПЪЗЕЛ ФОРМУЛА 1
Описание: Сглоби този пъзел от Формула 1 на писта в Индианаполис. Инструкции: Ползва се мишката и местене с натиснат ляв бутон.
 
РАЛИ КРАШ КЛАСИК
Карай в това рали - игра и се опитай да победиш своите противници. Трябва да си минимум на 4-то място за да продължиш. Управление: Използвай стрелките за да караш.
 
МОГЪЩА СИЛА F-18
Управлявай един от най-мощните изтребители F-18 и се опитай да победиш своите противници. Управление: Използвай стрелките за да караш, със спейс бутона се стреля, с "В" се пускат бомби, а с "М" умни ракети. Успех.
 
КОБАЛЛ
Опитайте се да поставите три или повече топчета от един и същи цвят едино върху друго. Така те изчезват и освобождават полето. Вляво се вижда цвета на топчето което ще изстреляте. Ползва се мишка за местене и ляв бутон за стрелба.
 
ЛЕДЕНА ЕПОХА - III
Описание: Мисията в тази игра, с главен герой катерицата Скрат, е да се сдобиете с неуловимия жълъд (естествено !:) Трябва с майсторски движения да разбиете праисторическите врагове по пътя и с ловкост да избегнете всички опасности. Управление: СТРЕЛКИ за движение, два пъти СТРЕЛКА НАГОРЕ за двоен скок, ИНТЕРВАЛ за атака.
 
РОКИ РАЙДЪР
Описание: Състезавайте се по скалистите нива в Rocky Rider. Започнете с вашият раждясъл джип, който ще се превърне в чудовищен камион от събраните по пистата бонуси. Стигнете до края на всеки каменист път за да отключите нови нива. Инструкции: Управление със стрелките.
 
СУПЕРМЕН МЕТРОПОЛИС
Описание: Помогнете на Супермен да спаси света от падащия метеор! За целта хванете падащите части от него докато летите нагоре към метеора. Как се играе: Използвайте стрелките за да се движите. Когато хванете метеора натискайте стрелката нагоре за да го задържите.
 
АТАКАТА НА ВРЕДИТЕЛИ
Описание: Изчисти къщата от гадните плъхове и паяци като ги убиваш с палката си или скачаш върху тях. Пази се, защото те изяждат като те докоснат. Управление: стрелки на ляво и дясно за посоките, SPACE - за удар, стрелка на горе за скок
 
СМЪРФОВЕ - ГРИЙДИ Е ГЛАДЕН
Описание: Помогни на Грийди да улови храната, която пада. Много е гладен, помогни му! Как се играе: Със стрелките напред-назад, ако изпуснеш храна на земята - губиш! Имаш и бонуси
 
ТРАНСПОРТЕР
Отново шеметна надпревара на магистрала с голямо движение. Трябва да доставиш пратката навреме, независимо от трафика и преследващата те полиция. А дали само полицията те преследва? Но ти си най-добрият в занаята и ще се справиш както винаги. Как се играе: Използвайте стрелките за да се движите. Успех.